Kapcsolatfelvétel

Design

Öltönyünk elengedhetetlen kiegészítője a stílusos karóra

Létrehozva:

|

Hiába a digitális korszak, és az egymás után piacra dobott okosórák, a klasszikus darabok soha nem fognak kimenni a divatból. A férfi órája egy valódi ékszer, főleg ha az valóban stílusos is. Nem véletlen tehát, hogy a legdrágább órákért milliókat is elkérnek, és generációról generációra öröklődnek. A férfi karóra ugyanis maga a maszkulin elegancia megtestesülése. Ezért amikor öltönyt hordunk, egy minőségi órával igen komoly stílusost csempészhetünk az öltözékünk mellé.

Klasszikus kronográfok, kifinomult dizájnnal

A klasszikus felépítésű órák finom szerkezetet rejtenek, és minőségi anyagokból készülnek. Ezek a részidő mérésére is alkalmas darabok ráadásul szemet gyönyörködtető formavilággal rendelkeznek. A precízen csiszolt üveg és a finom bőrszíj előkelő sikkességgel öleli körbe a csuklót. Ezért az ilyen jellegű időmérők tökéletesek egy-egy alkalmi öltöny mellé is. Például a Benyar elegáns kronográf férfi karóra vagy éppen a Benyar férfias barna bőrszíjas kronográf férfi karóra briliáns választás lehet az ilyen alkalmakkor.

Formák és színek a különlegességek kedvelőinek

A minőségi órák megtervezése valóban művészet, nem véletlenül gyűjtik őket annyian. Minden modell egy-egy műalkotás, ezért egészen különleges színekkel és formákkal találkozhatunk ezek között. Mind remekül passzol az öltönyökhöz, legyen az egy Benyar exkluzív fekete bőrszíjas kronográf férfi karóra, vagy esetleg egy visszafogottabb Naviforce ezüst színű klasszikus férfi karóra. Az ilyen órák úgy hívják fel magukra a figyelmet, hogy közben mégis diszkréten hirdetik azt a férfias, prémium minőséget amit képviselnek. Például a Megir elegáns kronográf férfi karóra szokatlan szögletes formavilágával a retro időket idézi, pontosan ezért rendkívül mutatósnak számít az idei trendek szerint is. Viszont ami igazi sikkességet ad színvilágában egy karórának, az a fémes kék játéka, amelyet igen gyakran használnak a fiatalos, modern férfi óráknál. A Benyar kék számlapos rozsdamentes fémszíjas férfi karóra pontosan ilyen színvilággal rendelkezik, ráadásul az orazona.hu oldalán nem csak ezt a csodás időmérőt, de a többi modellt is beszerezhetjük.

 

 

Advertisement

 

Partner cikk

Design

Megnyílt a Mol új székháza

Megnyílt a Mol Campus, a vállalat új székháza Budapesten, a Kopaszi-gát mellett; az épületben 2500 ember dolgozik majd a cég növekedésén, mert biztosítani kell Magyarország energiaellátását – mondta a Mol-csoport elnök-vezérigazgatója a megnyitó ünnepségen, csütörtökön.

Létrehozva:

|

Szerző:

Hernádi Zsolt hozzátette, az épületet a Foster + Partners és magyarországi partnere, a Finta Stúdió tervezte. A belsőépítészeti megoldásokat a Kinzo és a Minusplus tervező és designer iroda dolgozta ki. A kivitelezésért pedig a Market Építő Zrt. felelt. Emlékeztett, 2016-ban azért döntöttek úgy, hogy új saját tulajdonú székházat építenek, mert hittek a jövőben. Hozzátette, a Campus a jövő generációinak készült, az épület azt üzeni: “a Mol itt volt, itt van itt is lesz a következő évtizedekben”. Kiemelte, a Mol Magyarország első olyan zászlóshajója, amely külföldön is sikereket tudott felmutatni. Ma már a régió meghatározó iparvállalata. A Mol-csoport a világ 21 országában van jelen. Ugyanakkor jelezte, bármennyire is nemzetközi a cég “itthon otthon van”, mert a Mol magyar multiként úgy döntött, hogy Budapesten építkezik, itt építik meg a jövő irodaházát. Hernádi Zsolt arra is kitért, hogy az üzemanyag fronton elszabadult káoszt valamennyire sikerült csillapítani, szerdán már 30 százalékkal csökkent a fogyasztás az elmúlt napokhoz képest, de még nem állt helyre a rend.

Ratatics Péter, a vállalatcsoport fogyasztói szolgáltatásokért felelős ügyvezető igazgatója közölte, a Campus 143 méter magas, nettó alapterülete 86 ezer négyzetméter. Az MTI kérdésére elmondta, az új székház felépítését a Mol saját forrásból finanszírozta, a beruházás értékét azonban üzleti titokra hivatkozva nem hozta nyilvánosságra. Azt azonban megjegyezte, hogy a Campus a Magyarországon felépülő irodaházaknál nagyjából 20 százalékkal magasabb értéket képvisel. A megnyitót követően a történelmi egyházak XI. kerületi képviselői megáldották a Mol Campust.

A helyszínen kiadott közlemény szerint a Mol Campus Budapest egyik legdinamikusabban fejlődő városrészében, a BudaParton épült fel. A Mol 2500, eddig 9 különböző telephelyen dolgozó kollégáját költözteti az új székházba. Hozzátették, az olyan innovatív megoldásoknak köszönhetően, mint az épületen található 900 négyzetméternyi napelem, valamint a geotermikus energiát használó hűtési és fűtési rendszer a Mol Campus a legszigorúbb fenntarthatósági elvárásokat is teljesíti.

 

 

Advertisement

Kép: MTI/Balogh Zoltán

Tovább olvasom

Ezeket olvassák

© 2022 zoldtrend.hu | Minden jog fenntartva!