Kapcsolatfelvétel

Design

Öltönyünk elengedhetetlen kiegészítője a stílusos karóra

Létrehozva:

|

Hiába a digitális korszak, és az egymás után piacra dobott okosórák, a klasszikus darabok soha nem fognak kimenni a divatból. A férfi órája egy valódi ékszer, főleg ha az valóban stílusos is. Nem véletlen tehát, hogy a legdrágább órákért milliókat is elkérnek, és generációról generációra öröklődnek. A férfi karóra ugyanis maga a maszkulin elegancia megtestesülése. Ezért amikor öltönyt hordunk, egy minőségi órával igen komoly stílusost csempészhetünk az öltözékünk mellé.

Klasszikus kronográfok, kifinomult dizájnnal

A klasszikus felépítésű órák finom szerkezetet rejtenek, és minőségi anyagokból készülnek. Ezek a részidő mérésére is alkalmas darabok ráadásul szemet gyönyörködtető formavilággal rendelkeznek. A precízen csiszolt üveg és a finom bőrszíj előkelő sikkességgel öleli körbe a csuklót. Ezért az ilyen jellegű időmérők tökéletesek egy-egy alkalmi öltöny mellé is. Például a Benyar elegáns kronográf férfi karóra vagy éppen a Benyar férfias barna bőrszíjas kronográf férfi karóra briliáns választás lehet az ilyen alkalmakkor.

Formák és színek a különlegességek kedvelőinek

A minőségi órák megtervezése valóban művészet, nem véletlenül gyűjtik őket annyian. Minden modell egy-egy műalkotás, ezért egészen különleges színekkel és formákkal találkozhatunk ezek között. Mind remekül passzol az öltönyökhöz, legyen az egy Benyar exkluzív fekete bőrszíjas kronográf férfi karóra, vagy esetleg egy visszafogottabb Naviforce ezüst színű klasszikus férfi karóra. Az ilyen órák úgy hívják fel magukra a figyelmet, hogy közben mégis diszkréten hirdetik azt a férfias, prémium minőséget amit képviselnek. Például a Megir elegáns kronográf férfi karóra szokatlan szögletes formavilágával a retro időket idézi, pontosan ezért rendkívül mutatósnak számít az idei trendek szerint is. Viszont ami igazi sikkességet ad színvilágában egy karórának, az a fémes kék játéka, amelyet igen gyakran használnak a fiatalos, modern férfi óráknál. A Benyar kék számlapos rozsdamentes fémszíjas férfi karóra pontosan ilyen színvilággal rendelkezik, ráadásul az orazona.hu oldalán nem csak ezt a csodás időmérőt, de a többi modellt is beszerezhetjük.

 

 

Advertisement

 

Partner cikk

Design

A környezetszennyezés problémáját bemutató úszó kiállítótér készült egy régi kompból

Úszó kiállítótér és szemléletformáló központ készült Sárazsadány község régi kompjából.

Létrehozva:

|

Szerző:

A Lebegő Kiállítás, amely a környezetvédelem fontosságára és a folyók szennyezésének problémájára hívja fel a figyelmet, csütörtökön indult útnak. Az idén 10 éves Tiszai PET Kupa a környezetvédelem, a víziturizmus, a hulladékmentesség és a kulturális élmények ötvözésével hozta létre a Lebegő Kiállítást (Floating Exhibition – FLEX), amelynek alapja egy forgalomból kivont hajótest – közölte a Tiszai PET Kupát működtető Természetfilm.hu Tudományos Filmműhely Egyesület csütörtökön az MTI-vel. A FLEX-Sárazsadány névre keresztelt projekt célja, hogy felhívja a közvélemény figyelmét az élővizek, különösen a Duna és a Tisza szennyezésére, és tudományosan megalapozott eredményeket és módszereket kínáljon a probléma kezelésére. A kiállítással szeretnék közelebb hozni az emberekhez a folyót, és megváltoztatni a látogatók kapcsolatát az egyszer használatos műanyagokhoz.

A teljes hulladékmentesség jegyében újrafelhasznált és újrahasznosítható anyagokból készült Lebegő Kiállítás minden korosztály számára tartogat érdekességeket. A látogatók megismerhetik például a Tid(y)Up projekt eredményeit, a Tiszai és Bodrogi PET Kupa történetét, valamint lehetőségük nyílik interaktív, játékos szemléletformálás és oktatás keretében megismerni a folyókat érő kihívásokat és az ezekre adható helyi válaszokat. A kiállítás minden eleme az újrahasználat és az újrahasznosítás jegyében jött létre. A bemutató alapját adó használt komp és a tengeri konténerek alkotta térben több tonna folyami és szelektív hulladékból készült el a bemutató. Az orr és a tat burkolatának nyersanyaga folyami műanyag, az asztal és a regisztrációs pult uszadékfából készült, a felső fedélzet burkolata lakossági szelektív gyűjtésből származik. Az ablakok, ajtók, szigetelőelemek kivétel nélkül egyedi felajánlásokból, lakásfelújításokból, építkezésekből származnak. A sokféle nyersanyagot a petkalózok építették be a kiállításba.

Az úszó bemutatótérben a kiállítás mellett egy műanyagműhely és egy vetítőterem is helyet kap, ahol elgondolkodtató és a gyakorlatban is kipróbálható elemeken keresztül a gyerekek, tanárok és szülők interaktív módon ismerkedhetnek meg a PET Kupa történetével, a folyótisztítások eredményeivel, a folyók ökológiai szerepével, a folyami műanyagszennyezéssel és a megoldási lehetőségekkel. A Lebegő Kiállítás első útja a Bodrogról a Közép-Tiszára vezet, Kiskörén mutatkozik be először.

 

mti

Advertisement
Tovább olvasom

Ezeket olvassák

© 2022 zoldtrend.hu | Minden jog fenntartva!