Kapcsolatfelvétel

Design

Öltönyünk elengedhetetlen kiegészítője a stílusos karóra

Létrehozva:

|

Hiába a digitális korszak, és az egymás után piacra dobott okosórák, a klasszikus darabok soha nem fognak kimenni a divatból. A férfi órája egy valódi ékszer, főleg ha az valóban stílusos is. Nem véletlen tehát, hogy a legdrágább órákért milliókat is elkérnek, és generációról generációra öröklődnek. A férfi karóra ugyanis maga a maszkulin elegancia megtestesülése. Ezért amikor öltönyt hordunk, egy minőségi órával igen komoly stílusost csempészhetünk az öltözékünk mellé.

Klasszikus kronográfok, kifinomult dizájnnal

A klasszikus felépítésű órák finom szerkezetet rejtenek, és minőségi anyagokból készülnek. Ezek a részidő mérésére is alkalmas darabok ráadásul szemet gyönyörködtető formavilággal rendelkeznek. A precízen csiszolt üveg és a finom bőrszíj előkelő sikkességgel öleli körbe a csuklót. Ezért az ilyen jellegű időmérők tökéletesek egy-egy alkalmi öltöny mellé is. Például a Benyar elegáns kronográf férfi karóra vagy éppen a Benyar férfias barna bőrszíjas kronográf férfi karóra briliáns választás lehet az ilyen alkalmakkor.

Formák és színek a különlegességek kedvelőinek

A minőségi órák megtervezése valóban művészet, nem véletlenül gyűjtik őket annyian. Minden modell egy-egy műalkotás, ezért egészen különleges színekkel és formákkal találkozhatunk ezek között. Mind remekül passzol az öltönyökhöz, legyen az egy Benyar exkluzív fekete bőrszíjas kronográf férfi karóra, vagy esetleg egy visszafogottabb Naviforce ezüst színű klasszikus férfi karóra. Az ilyen órák úgy hívják fel magukra a figyelmet, hogy közben mégis diszkréten hirdetik azt a férfias, prémium minőséget amit képviselnek. Például a Megir elegáns kronográf férfi karóra szokatlan szögletes formavilágával a retro időket idézi, pontosan ezért rendkívül mutatósnak számít az idei trendek szerint is. Viszont ami igazi sikkességet ad színvilágában egy karórának, az a fémes kék játéka, amelyet igen gyakran használnak a fiatalos, modern férfi óráknál. A Benyar kék számlapos rozsdamentes fémszíjas férfi karóra pontosan ilyen színvilággal rendelkezik, ráadásul az orazona.hu oldalán nem csak ezt a csodás időmérőt, de a többi modellt is beszerezhetjük.

 

 

Advertisement

 

Partner cikk

Design

Tájépítészeti ötletpályázatot hirdetnek a Népliget megújítására

Létrehozva:

|

Szerző:

Tájépítészeti ötletpályázatot hirdet a Népliget megújítására a fővárosi önkormányzat – közölte a Főpolgármesteri Hivatal kedden az MTI-vel.

A közlemény szerint a pályázat célja, hogy a Népliget történeti kert jellegét megőrizve közparkként újuljon meg. A Népliget Budapest parkhálózatának legnagyobb zöldfelülettel rendelkező, gazdag múltjához képest jelenleg elhanyagolt állapotú parkja. Szövevényes története azonban a város szerkezeti fejlődésének, a főváros elköteleződésének és a kapcsolódó állami fejlesztéseknek köszönhetően most új korszakához érkezik. “A zöldfelület értékeit megőrizve az elzárt, elhagyatott parkból a fénykort idéző, sokszínű, élettel teli közpark válhat” – írták. A Főpolgármesteri Hivatal kiemelte: a Népliget rehabilitációja a Radó Dezső Terv legfontosabb kulcsprojektjei között szerepel.

A fővárosi önkormányzat első lépésben a lakosság bevonásával, állami szereplőkkel, valamint a kerületi önkormányzattal együttműködésben készítette el a Népliget stratégiai tervét, hogy hosszú távú jövőképet vázoljon a park ütemezett megújítására – emlékeztettek a kommünikében. A Főpolgármesteri Hivatal közölte: a pályázat célja a zöldfelületek klímabarát, ökologikus megújítása és mennyiségi növelése a burkolt felületek csökkentésével. A külső és belső gyalogos kapcsolatok erősítése, a kaputerek rendezése, a Népliget elérhetőségének, átjárhatóságának és biztonságának javítása. További célként jelölték meg az autóforgalom csökkentését a Vadja Péter út és a park belső úthálózatának forgalomcsillapításával, parkolóhelyek racionalizálásával. A tervek között szerepel a közparki funkciók bővítése, játszóterek fejlesztése, futókör és napozórét létesítése, az egykori Mutatványos tér helyén közösségi funkciókat kiszolgáló rendezvénytér kialakítása. További információk a pályázatról a nepliget.budapest.hu oldalon érhetők el.

Tovább olvasom

Ezeket olvassák