Kapcsolatfelvétel

Öko Fashion

Kőkemény divatbemutató Baján

2022. október 21-én exkluzív divatbemutató keretein belül mutatta be új színes termékpalettáját és környezetbarát ECO Stone termékcsomagját a Bácska-Logistik Kft.

Létrehozva:

|

A kifutón VIKTORIAVARGA BUDAPEST kollekciójában olyan szépségkirálynők vonultak fel, mint Király Lili Miss Balaton 2014, Nagypál Krisztina Miss Balaton 2016 és Miss World Hungary 2019, Balogh Eleni Miss Balaton 2019, Németh Vivien Miss Balaton 2022. I. udvarhölgy és Czepek Kata Miss Balaton 2022. II. udvarhölgy. Az eseményt megnyitotta Zsigó Róbert Baja és térsége országgyűlési képviselő. 2022. október 21-én exkluzív divatbemutató keretein belül mutatta be új színes termékpalettáját és környezetbarát ECO Stone termékcsomagját a Bácska-Logistik Kft. Zsigó Róbert Baja és térsége országgyűlési képviselő köszöntőjében hangsúlyozta, hogy Magyarország érdeke, hogy a magyar vállalkozások fejlődjenek, éppen ezért fontos kitűzés továbbra is a vállalkozások támogatása, hiszen ezekkel a családokat is támogatja az ország. „A Bácska-Logistik Kft. olyan vállalkozás, amely a gazdasági kihívásokra lehetőségként tekint. A cég mai napon bemutatott termékei, a bontási hulladék újrahasznosításával gazdaságos alternatívát kínálnak a környezettudatos fenntartható kivitelezések területén” – folytatta Zsigó Róbert.

„Cégünk a folyamatos termék fejlesztések mellett nagy hangsúlyt fordít a termékek minél gazdaságosabb előállítására. Az inert hulladékok feldolgozásából keletkezett alapanyagok használatával gyártott termékeink az ECO STONE termékcsalád. Ezek a termékek jó minőségűek a szabványoknak megfelelőek, mégis gyártási költségük kevesebb ezért a piaci áruk is kedvezőbb. A bontási hulladék újra hasznosításának egy új lehetőségét mutatjuk meg akkor, amikor nagyobb hozzáadott értékkel a hulladékból egy minőségi alapanyagot állítunk elő. Az ECO STONE termékcsaládnak a megjelenése az építőiparban szereplő vállalkozásoknak két újabb lehetőséget kínál a fenntartható kivitelezések területén.

Az egyik az épületek bontásánál keletkező hulladék egyszerűbb és sokkal gazdaságosabb kezelése, a másik a feldolgozott inert hulladékból előállított késztermékek felhasználása. Nem utolsó sorban az így keletkezett termék újra vissza kerül az építőipari körforgásba, ezzel is segítve a környezettudatos vállalkozás politikát. Középtávú terveink között további gyártócsarnokok építése szerepel az ország több területén, hogy országos lefedettséggel tudjuk kínálni termékeinket. Természetesen legfőbb célunk, hogy magyar cégként magyar alapanyagokból folyamatos fejlesztések mellett bebizonyítsuk, hogy képesek vagyunk minőségi termékek előállítására, amik méltán kerülnek az építőipari láncolatba”.– mondta Barcsák Róbert a Bácska Stone tulajdonosa.

Varga Viktória, aki a 2022-es Glamour Women of the Year Díjátadó Gálán az Év divattervezője lett, őszi kollekciójával színesítette a Bácska Stone rendezvényét. A VIKTORIAVARGA BUDAPEST divatmárkát vibráló és élénk színek jellemzik, melyeket kifinomult szabásvonalak ötvöznek és nőies eleganciát keltenek életre. ”Szeretnénk ruháinkkal arra inspirálni a nőket, hogy legyenek bátrak, vállalják önmagukat és nőiességüket, valamint hordjanak színeket, hiszen egy jól eltalált árnyalat kiemeli a szépségüket és erősíti kisugárzásukat.” – mesélte a tervező. A kifutón olyan szépségkirálynők vonultak fel, mint Király Lili Miss Balaton 2014, Nagypál Krisztina Miss Balaton 2016 és Miss World Hungary 2019, Balogh Eleni Miss Balaton 2019, Németh Vivien Miss Balaton 2022. I. udvarhölgy és Czepek Kata Miss Balaton 2022. II. udvarhölgy.

Öko Fashion

Fenntartható szemüvegek az Emporio Armanitól

A márka környezetvédelem iránti elkötelezettségét a 2022/23-as őszi-téli szemüveg kollekciójában négy új modell – két napszemüveg és két optikai keret – reprezentálja, amelyek környezetbarát bioacetátból készültek és újrahasznosított poliészter csomagolást kaptak.

Létrehozva:

|

Szerző:

Az összetéveszthetetlenül dinamikus és városi hangulatú dizájnt a férfiak és a nők számára egyaránt merész vonalak jellemzik, hangsúlyozott szögekkel, amelyeket átlátszó színek lágyítanak, és amelyek bepillantást engednek a lencsék szerkezetébe.

EA4186

Férfiak számára készült napszemüvegmodell bioacetát előlappal és halántékkal. Jellemzője a nagy méretű, szögletes lencsék, a halántékon látható fémmag és az
Armani Sustainability Values logó a belső oldalon. A szemüveg átlátszó piros színben kapható barna lencsékkel, vagy átlátszó zöld színhez illő lencsékkel.

EA3206

Férfiaknak szánt szemüvegmodell négyzet alakú geometriai vonalakkal. A bioacetát keret kétféle színben kapható, átlátszó barna és kék változatban. A halánték fémmagja látható, belső oldalát az Armani Sustainability Values logó díszíti.

Advertisement

EA4187

Női napszemüvegmodell hangsúlyos geometrikus vonalakkal. Átlátszó bioacetátból készült, a szemüvegszárak fémmagja látható, belső oldalán az Armani Sustainability Values jelzést viseli. Átlátszó barna színben, barna lencsékkel vagy átlátszó szürke színben, hozzá illő lencsékkel kapható.

EA3208

A macskaszem forma modern változata ez a geometrikus kialakítású, átlátszó női szemüveg. Bioacetátból készült, a halántékon egy fémmag látható, belső oldalán pedig az Armani Sustainability Values logója kapott helyet. Fényes kivitelben, átlátszó rózsaszín és átlátszó barna színben kapható.

Advertisement
Tovább olvasom

Ezeket olvassák

© 2022 zoldtrend.hu | Minden jog fenntartva!