Kapcsolatfelvétel

Zöld Közlekedés

Kubo – a városi teherszállító

Létrehozva:

|

A magától felegyenesedő motor után a Lit Motors egy városi teherszállító robogót dobna a piacra. 

Ez a motor még mindig prototípus fázisban van, de máris terveznek egy új járművet, amivel a városi áruszállítást szeretnék megoldani. A robogónk persze elektromos meghajtású. 4 LE-s, egy feltöltéssel 80 km-t tud megtenni, a csúcssebessége pedig akár 70 km/h is lehet. És ami a legfontosabb, a sofőrrel súlyával együtt 140 kilót tud elcipelni, írja a hatszel.hu.

Itt egy videó a “garázsukról”:

1 Comment

1 Comment

  1. Balázs

    2013-12-14 at 12:35

    hol és menyibe kerül?

A hozzászólás írásához bejelentkezés szükséges Bejelentkezés

Hozzászólás

Zöld Közlekedés

Erősödik a Kia az európai személyautó-piacon

Erősödik a Kia az európai autópiacon: eladásai 7,9 százalékkal bővültek tavaly 2021-hez képest, amit a dél-koreai autógyártó jelentős mértékben a villamosított hajtású modellek kínálatának tulajdonít – tájékoztatta a Kia Hungary az MTI-t.

Létrehozva:

|

Szerző:

Az Európai Autógyártók Szövetsége (ACEA) által frissen kiadott adatokat idézve ismertették: a márka 542 423 autót értékesített a személyautók európai piacán 2022-ben. Ezzel részesedése rekordnagyságúra, 4,8 százalékra emelkedett az előző évi 4,3 százaléktól. Az európai személyautópiac 4,1 százalékkal esett vissza ugyanebben az időszakban – jegyezték meg. A Kia villamosított modelljei iránt nagyban emelkedett a kereslet tavaly, az Európában eladott járművek 30,9 százaléka, 176 149 autó volt elektromos meghajtású – közölték.

A Kia Hungary tájékoztatása szerint a magyarországi személyautópiacon a márkakereskedők 8500 új autót értékesítettek  2022-ben, amellyel a márka piaci részesdése 7,3 százalékos lett. Elektromos autóból 524-et helyeztek forgalomba, ezzel a Kia a második legerősebb márka a szegmensben. A közlemény szerint 2023-ban a Kia felgyorsítja vásárlócentrikus stratégiáinak alkalmazását, amelyek által az okos mobilitási megoldások területén vezető szolgáltatóvá kíván válni.

Tovább olvasom

Zöldtrend a Facebookon

Címkék

Ezeket olvassák

© 2022 zoldtrend.hu | Minden jog fenntartva!