Kapcsolatfelvétel

Zöld Energia

Legyen ön is Energiagazdász! Képzés hamarosan indul

Létrehozva:

|

Október 25-én ismét elindul a nemzetközileg elismert EUREM Energiagazdász képzés a hatékony, azonnali költségcsökkentés és az energiahatékonyság fejlesztése érdekében.

INGYENES részvételi lehetőség további 5 fő számára 2019. szeptemberében induló Young Energy Europe Projekt – Junior Energiagazda képzésén!  További információ a Junior Energiagazda képzésről…

Az Energiagazdász képzés nemzetközi licenc alapján szervezett komplex energiahatékonysági program, amely jelenleg világszerte 32 országban, összesen több mint 5000 résztvevővel rendelkezik. A képzés fő célja, hogy hatékony és gyors költségcsökkenést érjünk el a vállalat energiaköltségeiben. A nemzetközi EUREM EnergyManager képzés több mint egy évtizedes tapasztalata bizonyította, hogy a saját munkatársak képesek a lehető leghatékonyabban felismerni az energiamegtakarítási lehetőségeket.

Számtalan érv szól amellett, hogy egy vállalat energiagazdászt alkalmazzon:

– jelentős megtakarítás – 17 millió Forint/év
– a vállalati versenyképesség növelése
– beruházási döntések optimalizálása
– hatékony hozzájárulás a fenntarthatóság-hoz, valamint a klímavédelemhez

 

Advertisement

Az eddigi tapasztalatok alapján valamennyi hazai vállalat jelentős megtakarítási potenciállal rendelkezik, csupán a megfelelő szakemberre van szükségük ezen pontok megtalálásához. A költségcsökkentés növeli a vállalat versenyképességét, valamint hozzájárul a klímavédelemhez.
A képzés előnyei:

– azonnali költségcsökkentő hatás
– a résztvevői projektek eddig több mint 75%-ban megvalósításra kerültek
– interaktív, gyakorlatorientált oktatás
– gyakorlati életből érkező gyakorlatias oktatók
– nemzetközi networking, kapcsolati tőke
– nemzetközileg elismert oklevél
– tapasztalatcsere, best practice-k megvitatása

 

A képzés a vállalati energiamenedzsment teljes vertikumát felöleli az energiatermeléstől és –beszerzéstől a –hasznosításon át a komplex energiagazdálkodási rendszerek kialakításáig illetve működtetéséig. A képzés során a résztvevők egy energiahatékonysági projektet dolgoznak ki a saját vállalat egy energetikai szempontból gyenge pontjának optimalizálására. A projekt megvalósításával a vállalat azonnali jelentős költségcsökkenést érhet el.

Jelentkezési határidő: 2018.10.17.

Advertisement

Bővebben a képzésről itt olvashat. 

 

Hozzászólás küldése

A hozzászólás írásához bejelentkezés szükséges Bejelentkezés

Hozzászólás

Zöld Energia

Függőlegesen is telepíthetünk napelemet a tetőre

A RAULI egy észak-európai napelemes rögzítőrendszer-gyártó, amely innovatív és gyorsan telepíthető megoldásokat kínál különböző tetőtípusokra, ellenálló a szélnyomásnak és hóterhelésnek, és 30 év anyaggaranciát nyújt.

Létrehozva:

|

Szerző:

A RAULI terméke ideális olyan tetőkre, amelyek nem képesek ballasztos rendszereket támogatni. A megközelítés számos előnnyel jár a tervezés és telepítés szempontjából, különösen azon tetők esetén, amelyek nem képesek nehezebb, ballasztos rendszereket elbírni. A RAULI FLAT erős kialakításának köszönhetően akár 3,5 kilonewton per négyzetméteres szélnyomásnak is ellenáll. „A RAULI APP kalkulátor külön széllemezek hozzáadását javasolja, ha a körülmények megkövetelik” – mondta Ville Tiainen, a RAULI vezérigazgatója. A panelek vízszintesen vagy függőlegesen is felszerelhetők, függőleges telepítés esetén 20 százalékkal több napelemet lehet egy sorban elhelyezni. Az ilyen elrendezés kevesebb alkatrészt igényel, így a vízszintes telepítéshez képest 15-20 százalékkal csökken az egy napelemre jutó költség. „A projekttervezés a böngészőalapú RAULI APP szoftverrel történik” – tette hozzá Tiainen. A szakértő szerint a kalkulátor megmondja az alkatrészek számát, a rendszer súlyát és a termékek szénlábnyomát, emellett gyártási becslést is ad.

A RAULI segítségével a kelet-nyugati irányú telepítés ugyanazokkal az összetevőkkel végezhető el, mint a déli irányú. A RAULI FLAT rendszer szerkezete a panelek alatti vízszintes sínrendszerre épül, amely teleszkóposan működik, így nem kell levágni, és a sínrendszer rögzítéséhez nincs szükség csavarokra vagy anyákra. A sínek segítségével a függőlegesen telepített napelemek a hó ellen éppen a megfelelő ponton kapnak támasztékot, további megerősítést nem igényelnek.

A rendszer szabványos hóterhelhetősége 5 kilonewton, de a rögzítőlemezek távolságának csökkentésével akár 4,75 kilonewton per négyzetméter is elérhető, így a rendszer jól alkalmazható északi körülmények között is. Az alkatrészek skandináv acélból készülnek, felületkezelésük tűzihorganyzás, Galfan és ütésálló porfesték. A RAULI FLAT 30 év anyaggaranciával rendelkezik, akár C3 éghajlati kitettségi osztályig.

A RAULI egy észak-európai napelemes rögzítőrendszer-gyártó, amely mögött napelem-telepítőkből és tetőfedő szakemberekből álló csapat áll. A vállalat termékeit a telepítés gyorsaságát szem előtt tartva tervezték a szerelőktől a szerelőknek mentalitást követve. A cég termékei számos olyan innovációval büszkélkedhetnek, amelyek más rendszerekben nem találhatók meg. A RAULI termékválasztékában fellelhetők a ferde tetőkre (RAULI BLACK), homlokzati berendezésekre (RAULI WALL) és lapos tetőkre (RAULI FLAT) szánt megoldások. A termékeket Észak-Európában gyártják helyi nyersanyagokból, biztosítva, hogy a rendszer ellenálljon még a helyi, zord körülményeknek is. A RAULI kínálata egész Európában, így Magyarországon is elérhető, a gyártó sikeres nemzetközi terjeszkedésének köszönhetően több díjat is elnyert.

Tovább olvasom

Zöldtrend a Facebookon

Címkék

Ezeket olvassák

© 2022 zoldtrend.hu | Minden jog fenntartva!