Kapcsolatfelvétel

Zöldinfó

Ho-ho-ho, nyakunkon a Karácsony!

Létrehozva:

|

Itt a november vége, ahol a Black Friday lezajlásával megezdődik a karácsonyi őrület. Nem csak ajándékokat hajkurászunk, hanem mindenféle díszeket is, hogy otthonunk és lelkünk is fényes köntöst ölthessen. Nem titok, hogy ami a jó a léleknek, az nem mindig kedvez a pénztárcának. Ilyen a karácsony is. Bár mióta nálunk is sok üzlet részt vesz a Black Friday vagy az online térben megrendezett Cyber Monday akciókon, olcsóbban is meg lehet oldani az ünnepeket. Ha nem szeret november végéig várni, kihasználhatja az olyan portálok előnyeit is, mint a Tiplino.hu. Minden vásárlása során az elköltött összeg egy része visszajár, ez az úgynevezett “cashback”.

Karácsony akár az eOptikán

Az optika nem csak szemüveget takar, azt már mindenki tudja. Napszemüvegek, kontaktlencsék, mindenféle tartók, divatszemüvegek és szemcseppek. Ezekből némely karácsonyi ajándéknak is megfelel. A jó hír, hogy az eOptika webáruházban garantáltan tud majd választani megfelelő ajándékot egy-egy szerette számára. Ha van szemüveges a családban, az is jó ötlet lehet, ha ajándékkeOptikaártyát ajándékoz. Ezen ugyanis meg tudja venni azt, amire szüksége van, így spórolva időt az ajándékozónak és pénzt az ajándékozottnak. Egy csinos, márkás napszemüveg is garantáltan örömöt okoz. vagy akár egy divat követő vagy kedvelő szívét megmelengetheti egy divatszemüveggel. Hogy egy ilyen ajándék ne terhelje meg a pénztárcát, érdemes végiglapozni az eOptika napszemüveg kiárusítását vagy kihasználhatja a Tiplino által kínált spórolási lehetőségeket. Legyen szó kuponokról vagy a már feljebb említett Tiplino.hu általi “cashback” pénz visszaszerzésről. És ne feledkezzünk meg a Black Friday őrületéről sem. Az eOptika egy egész hetet kínál a fekete péntek kedvezményeire, így márkás szemüvegkeretek kiemelkedően nagy árcsökkenéssel szerezhet be. Külön jó hír, hogy az eOptika kiváló ügyfélszolgálatának köszönhetően, a visszaküldés vagy csere gyors és problémamentes. Felkészülni, karácsonyra fel!

Karácsony a Sportisimon is

Mit érne a karácsony a jól bevált zoknik, melegítők, sport ruházat, kabátok és cipők nélkül? Nos, a Sportisimo ezek beszerzéséhez az ideális hely. Férfiak, nők és gyerekek számára is bevásárolhat. Ha van túrázást kedvelő szerette, az biztos örülni fog egy jó túracipőnek, aláöltözetnek, pulóvernek vagy akár kabátnak. A futás is sok kiegészítőt igényel.. A jó cipő alap, de sokan megfeledkeznek a jó zokniról. Segít ugyanis meggátolni, hogy a futás közben a cipő kidörzsölje lábfeje kritikus részeit. A síelés sokszor költséges sport tud lenni. Egy felszerelés ugyanis botokból, lecekből, sisakból, síszemüvegből és ruhákból áll. A nagyobb biztonság érdekében nem árt gondolni a gerincvédőkre sem. Lehet még továbbá szó síléc táskákról, síbakancs táskákról, karbantartáshoz szükséges eszközökről vagy kiegészítőkről. Ha úgy dönt, hogy az itt felsoroltakból választana valakinek megfelelő ajándékot, nem árt tudni, milyen síelés szerelmese az adott személy. Az aláöltözet kicsinek és nagynak is jól jöhet. Az aláöltözet nem összevonható a téllel, mivel léteznek nyári, bambuszból készült változatok is.

A benne található ezüstionok lassítják a baktériumok szaporodását és csökkentik az izzadást és a vele járó szagokat. Azért jó nyáron viselni, mert a bambusznak köszönhetően tapintásra hűs érzetet kelt. Természetesen más sportokhoz is megtalálja a szükséges eszközt. Legyen szó  labdarúgásról, jégkorongról, görkorcsolyáról, kerékpározásról, kempingezésről, fitneszről, ütős sportokról, vízi sportokról, mászásról, golfról, küzdősportokról vagy balettről, itt megtalálja amire szüksége lehet. Az sem akadály, ha nem sport kedvelőnek szeretne ajándékot venni a fa alá. Számos téli sportcipő, hótaposó vagy fashion cipő érhető el a Sportisimo webáruházban. Természetesen nem csak téli cipőt tud vásárolni ebben a webáruházban. Attól sem kell tartania hogy a kifogásolnák az ajándékot a márka miatt, ugyanis Adidas, Skechers, New Balance, Alpine Pro, Geox és Loap cipők is szerepelnek a kínálatban. Ennél a webshopnál sem kell tartania attól, hogy nem sikerül eltalálni a méretet.

Advertisement

Ez a probléma egyszerűen megoldható a gyors és kényelmes visszaküldésnek köszönhetően. Egy szó mint száz, a Sportisimo segítségével az egész család számára beszerezheti a megfelelő ajándékot. Hogyan lehetne ezt úgy véghezvinni, hogy ne ürüljön ki a pénztárcája?  Szerencsére számos lehetőség közül választhat. Ilyen a kedvezményes kupon beváltása, a Tiplino által kínált “cashback”, ingyenes szállítás, Black Friday, Cyber Monday vagy leárazások.

Töltse a karácsonyi előkészületeket a Tiplinoval

A Tiplino.hu egy olyan hely, mely segíti, támogatja a vásárlókat a pénzspórolásban. Weboldalán közzéteszi a különböző webshopok által kínált kedvezményes kuponokat és egyes üzletekben lehetővé teszi a “cashback” pénz visszaszerzés lehetőségét is. Egy kattintással átléphet abba a webshopba, amelyben vásárolni szeretne. Fontos, hogy ha a “cashback” lehetőségével szeretne élni, regisztrálnia kell. Azért, hogy a lelke és pénztárcája is örvendjen a karácsony közeledtével, töltsön a Tiplinoval egy kis időt és spóroljon miközben költi a pénzt.

 

 

 

Advertisement

Partner hír

Zöldinfó

Az újrahasznosítható műanyag raklapok előnyei a fa változatokkal szemben

A logisztikai és anyagmozgatási iparágakban az árucikkek és termékek hatékony mozgatása és tárolása kulcsfontosságú. A raklapok az egyik alapvető eszközei ennek a folyamatnak, amelyek segítségével az árukat könnyedén szállíthatjuk, tárolhatjuk és kezelhetjük. Azonban az iparág gyors fejlődése és a fenntarthatóság iránti növekvő igények miatt egyre nagyobb figyelmet szentelnek az alternatív megoldásoknak, mint például az újrahasznosítható műanyag raklapok.

Létrehozva:

|

Szerző:

Ezeknek az új generációs raklapoknak számos előnye van a hagyományos fa változatokkal szemben, amelyek hatékonyabbá és fenntarthatóbbá teszik a logisztikai folyamatokat:

Az egyik fő előnye az újrahasznosítható műanyag raklap termékeknek az, hogy sokkal tartósabbak és strapabíróbbak, mint a fa raklapok. Utóbbiak ugyanis könnyen sérülhetnek, repedhetnek vagy rothadhatnak, különösen nedves vagy korrozív környezetben. Ezzel szemben az újrahasznosítható műanyag raklapok ellenállnak a külső károsító hatásoknak, így jóval nagyobb élettartammal rendelkeznek a fa változatoknál. Ezáltal csökkentik a raklapok cseréjéből és karbantartásából fakadó extra költségeket, valamint minimalizálják az áruk károsodásának kockázatát.

A műanyag raklapok könnyűsúlyúak és egységesek, ami könnyebbé teszi a kezelésüket és a mozgatásukat. A fa raklapok gyakran változatos méretekben és súlyokban érkeznek, ami nehezítheti azok mobilizálását és összehangolását a logisztikai folyamatok során. Az egységes méretekkel rendelkező műanyag raklapok azonban egyszerűbbé teszik a raktározási és szállítási műveletek tervezését és optimalizálását.

A fenntarthatóság szempontjából is kedvezőbbek az újrahasznosítható műanyag raklapok. Mivel visszaforgatható műanyagból készülnek, hozzájárulnak a faforrások megőrzéséhez és a környezeti terhelés csökkentéséhez. A fa raklapok gyakran fakitermelésből származnak, ami erdőírtáshoz és biodiverzitás-vesztéshez vezethet. Az újrahasznosítható műanyag raklapok gyártása és felhasználása kevesebb káros anyag kibocsátással jár, így csökkenthető az iparág ökológiai lábnyomát.

Advertisement

A Schoeller Allibert plasztik raklapok például teljes mértékben újrahasznosíthatók – a használt raklapokat begyűjtik a gyártóközpontjaikban, majd egy alapos tisztítást, csiszolást, mosást és szárítást követően új formába öntik őket, és máris újra felhasználhatók anélkül, hogy hozzájárultak volna a világ szeméthalmainak növeléséhez.

A műanyag raklapok könnyen tisztíthatók és fertőtleníthetők – ez különösen fontos az élelmiszere és egészségügyi iparágban. A fa raklapok sokszor nehezebben tisztíthatók, és a nedvesség hatására könnyen baktériumokat és egyéb szennyeződéseket tartalmazhatnak. A plasztik változatoknak azonban az agresszívabb, invazív mosási metódusok sem okoznak kárt, így kiválóan sterilizálhatók és újra felhasználhatók a kényes árucikkek szállításához/tárolásához.

Tovább olvasom

Ezeket olvassák

© 2022 zoldtrend.hu | Minden jog fenntartva!