Kapcsolatfelvétel

Zöldinfó

Ho-ho-ho, nyakunkon a Karácsony!

Létrehozva:

|

Itt a november vége, ahol a Black Friday lezajlásával megezdődik a karácsonyi őrület. Nem csak ajándékokat hajkurászunk, hanem mindenféle díszeket is, hogy otthonunk és lelkünk is fényes köntöst ölthessen. Nem titok, hogy ami a jó a léleknek, az nem mindig kedvez a pénztárcának. Ilyen a karácsony is. Bár mióta nálunk is sok üzlet részt vesz a Black Friday vagy az online térben megrendezett Cyber Monday akciókon, olcsóbban is meg lehet oldani az ünnepeket. Ha nem szeret november végéig várni, kihasználhatja az olyan portálok előnyeit is, mint a Tiplino.hu. Minden vásárlása során az elköltött összeg egy része visszajár, ez az úgynevezett “cashback”.

Karácsony akár az eOptikán

Az optika nem csak szemüveget takar, azt már mindenki tudja. Napszemüvegek, kontaktlencsék, mindenféle tartók, divatszemüvegek és szemcseppek. Ezekből némely karácsonyi ajándéknak is megfelel. A jó hír, hogy az eOptika webáruházban garantáltan tud majd választani megfelelő ajándékot egy-egy szerette számára. Ha van szemüveges a családban, az is jó ötlet lehet, ha ajándékkeOptikaártyát ajándékoz. Ezen ugyanis meg tudja venni azt, amire szüksége van, így spórolva időt az ajándékozónak és pénzt az ajándékozottnak. Egy csinos, márkás napszemüveg is garantáltan örömöt okoz. vagy akár egy divat követő vagy kedvelő szívét megmelengetheti egy divatszemüveggel. Hogy egy ilyen ajándék ne terhelje meg a pénztárcát, érdemes végiglapozni az eOptika napszemüveg kiárusítását vagy kihasználhatja a Tiplino által kínált spórolási lehetőségeket. Legyen szó kuponokról vagy a már feljebb említett Tiplino.hu általi “cashback” pénz visszaszerzésről. És ne feledkezzünk meg a Black Friday őrületéről sem. Az eOptika egy egész hetet kínál a fekete péntek kedvezményeire, így márkás szemüvegkeretek kiemelkedően nagy árcsökkenéssel szerezhet be. Külön jó hír, hogy az eOptika kiváló ügyfélszolgálatának köszönhetően, a visszaküldés vagy csere gyors és problémamentes. Felkészülni, karácsonyra fel!

Karácsony a Sportisimon is

Mit érne a karácsony a jól bevált zoknik, melegítők, sport ruházat, kabátok és cipők nélkül? Nos, a Sportisimo ezek beszerzéséhez az ideális hely. Férfiak, nők és gyerekek számára is bevásárolhat. Ha van túrázást kedvelő szerette, az biztos örülni fog egy jó túracipőnek, aláöltözetnek, pulóvernek vagy akár kabátnak. A futás is sok kiegészítőt igényel.. A jó cipő alap, de sokan megfeledkeznek a jó zokniról. Segít ugyanis meggátolni, hogy a futás közben a cipő kidörzsölje lábfeje kritikus részeit. A síelés sokszor költséges sport tud lenni. Egy felszerelés ugyanis botokból, lecekből, sisakból, síszemüvegből és ruhákból áll. A nagyobb biztonság érdekében nem árt gondolni a gerincvédőkre sem. Lehet még továbbá szó síléc táskákról, síbakancs táskákról, karbantartáshoz szükséges eszközökről vagy kiegészítőkről. Ha úgy dönt, hogy az itt felsoroltakból választana valakinek megfelelő ajándékot, nem árt tudni, milyen síelés szerelmese az adott személy. Az aláöltözet kicsinek és nagynak is jól jöhet. Az aláöltözet nem összevonható a téllel, mivel léteznek nyári, bambuszból készült változatok is.

A benne található ezüstionok lassítják a baktériumok szaporodását és csökkentik az izzadást és a vele járó szagokat. Azért jó nyáron viselni, mert a bambusznak köszönhetően tapintásra hűs érzetet kelt. Természetesen más sportokhoz is megtalálja a szükséges eszközt. Legyen szó  labdarúgásról, jégkorongról, görkorcsolyáról, kerékpározásról, kempingezésről, fitneszről, ütős sportokról, vízi sportokról, mászásról, golfról, küzdősportokról vagy balettről, itt megtalálja amire szüksége lehet. Az sem akadály, ha nem sport kedvelőnek szeretne ajándékot venni a fa alá. Számos téli sportcipő, hótaposó vagy fashion cipő érhető el a Sportisimo webáruházban. Természetesen nem csak téli cipőt tud vásárolni ebben a webáruházban. Attól sem kell tartania hogy a kifogásolnák az ajándékot a márka miatt, ugyanis Adidas, Skechers, New Balance, Alpine Pro, Geox és Loap cipők is szerepelnek a kínálatban. Ennél a webshopnál sem kell tartania attól, hogy nem sikerül eltalálni a méretet.

Advertisement

Ez a probléma egyszerűen megoldható a gyors és kényelmes visszaküldésnek köszönhetően. Egy szó mint száz, a Sportisimo segítségével az egész család számára beszerezheti a megfelelő ajándékot. Hogyan lehetne ezt úgy véghezvinni, hogy ne ürüljön ki a pénztárcája?  Szerencsére számos lehetőség közül választhat. Ilyen a kedvezményes kupon beváltása, a Tiplino által kínált “cashback”, ingyenes szállítás, Black Friday, Cyber Monday vagy leárazások.

Töltse a karácsonyi előkészületeket a Tiplinoval

A Tiplino.hu egy olyan hely, mely segíti, támogatja a vásárlókat a pénzspórolásban. Weboldalán közzéteszi a különböző webshopok által kínált kedvezményes kuponokat és egyes üzletekben lehetővé teszi a “cashback” pénz visszaszerzés lehetőségét is. Egy kattintással átléphet abba a webshopba, amelyben vásárolni szeretne. Fontos, hogy ha a “cashback” lehetőségével szeretne élni, regisztrálnia kell. Azért, hogy a lelke és pénztárcája is örvendjen a karácsony közeledtével, töltsön a Tiplinoval egy kis időt és spóroljon miközben költi a pénzt.

 

 

 

Advertisement

Partner hír

Zöldinfó

AM: elfogadták a 3. Nemzeti Biodiverzitás Stratégiát

A 3. Nemzeti Biodiverzitás Stratégia átfogó keretet biztosít a hazai élővilág, a természeti erőforrások hosszú távú fennmaradásához és meghatározza a 2030-ig elérendő célkitűzéseket, valamint az azok megvalósítását szolgáló intézkedéseket – közölte az Agrárminisztérium (AM) kedden az MTI-vel.

Létrehozva:

|

Szerző:

Kiemelték: a stratégia olyan témákat helyez előtérbe, mint a védelemben részesülő területek hálózata, a természetes és természetközeli ökoszisztémákat károsító inváziós idegenhonos fajok visszaszorítása, illetve a fenntartható mezőgazdálkodás, erdőgazdálkodás, vad- és halgazdálkodás. A jelenleg elfogadott terv kiemelt feladatai közé tartozik továbbá a beporzók csökkenésének megállítása, az ökoszisztémák klímaváltozással szembeni ellenálló képességének javítása, a zöld infrastruktúra hálózat elemeinek fejlesztése, illetve a biodiverzitást veszélyeztető szennyezések mérséklése – írták a közleményben.

Hangsúlyozták, hogy a biológiai sokféleség az élővilág változatosságát jelenti, Magyarország sokszínű természeti értékeinek hosszú távú megőrzése pedig elengedhetetlen a jelen és a jövő generációk  jóllétének biztosításához. Emellett a biodiverzitás az élelmiszertermelés alapja, valamint nélkülözhetetlen a talajtermékenység és a beporzás biztosításában, a víz és a levegő tisztításában, miközben gyógyszer-alapanyagot és faanyagot is nyújt számunkra. Kiemelt szerepet játszik továbbá a katasztrófák, a járványok és betegségek elkerülésében, hatásainak enyhítésében, illetve a globális és a regionális klíma szabályozásában.

Magyarország egyedülálló és gazdag természeti értékei, a változatos adottságú és egyre többek által látogatott nemzeti parkok, a vadon előforduló, védett növény- és állatfajok és ezek természetes és természetközeli élőhelyei, az őshonos haszonállatok és növények, valamint az egyedi magyar táj és a hozzá kapcsolódó természeti és kulturális értékek mind hozzájárulnak Magyarország országimázsához – mutattak rá a közleményben. A természeti erőforrások védelme és a velük való bölcs gazdálkodás követendő elv, hiszen így biztosítható, hogy hosszú távon megmaradjon Magyarország gazdag és értékes természeti környezete és biodiverzitása, amely elengedhetetlen a magyar lakosság minőségi életéhez – tájékoztatott a szaktárca.

Tovább olvasom

Ezeket olvassák

© 2022 zoldtrend.hu | Minden jog fenntartva!