Kapcsolatfelvétel

Zöldinfó

Ho-ho-ho, nyakunkon a Karácsony!

Létrehozva:

|

Itt a november vége, ahol a Black Friday lezajlásával megezdődik a karácsonyi őrület. Nem csak ajándékokat hajkurászunk, hanem mindenféle díszeket is, hogy otthonunk és lelkünk is fényes köntöst ölthessen. Nem titok, hogy ami a jó a léleknek, az nem mindig kedvez a pénztárcának. Ilyen a karácsony is. Bár mióta nálunk is sok üzlet részt vesz a Black Friday vagy az online térben megrendezett Cyber Monday akciókon, olcsóbban is meg lehet oldani az ünnepeket. Ha nem szeret november végéig várni, kihasználhatja az olyan portálok előnyeit is, mint a Tiplino.hu. Minden vásárlása során az elköltött összeg egy része visszajár, ez az úgynevezett “cashback”.

Karácsony akár az eOptikán

Az optika nem csak szemüveget takar, azt már mindenki tudja. Napszemüvegek, kontaktlencsék, mindenféle tartók, divatszemüvegek és szemcseppek. Ezekből némely karácsonyi ajándéknak is megfelel. A jó hír, hogy az eOptika webáruházban garantáltan tud majd választani megfelelő ajándékot egy-egy szerette számára. Ha van szemüveges a családban, az is jó ötlet lehet, ha ajándékkeOptikaártyát ajándékoz. Ezen ugyanis meg tudja venni azt, amire szüksége van, így spórolva időt az ajándékozónak és pénzt az ajándékozottnak. Egy csinos, márkás napszemüveg is garantáltan örömöt okoz. vagy akár egy divat követő vagy kedvelő szívét megmelengetheti egy divatszemüveggel. Hogy egy ilyen ajándék ne terhelje meg a pénztárcát, érdemes végiglapozni az eOptika napszemüveg kiárusítását vagy kihasználhatja a Tiplino által kínált spórolási lehetőségeket. Legyen szó kuponokról vagy a már feljebb említett Tiplino.hu általi “cashback” pénz visszaszerzésről. És ne feledkezzünk meg a Black Friday őrületéről sem. Az eOptika egy egész hetet kínál a fekete péntek kedvezményeire, így márkás szemüvegkeretek kiemelkedően nagy árcsökkenéssel szerezhet be. Külön jó hír, hogy az eOptika kiváló ügyfélszolgálatának köszönhetően, a visszaküldés vagy csere gyors és problémamentes. Felkészülni, karácsonyra fel!

Karácsony a Sportisimon is

Mit érne a karácsony a jól bevált zoknik, melegítők, sport ruházat, kabátok és cipők nélkül? Nos, a Sportisimo ezek beszerzéséhez az ideális hely. Férfiak, nők és gyerekek számára is bevásárolhat. Ha van túrázást kedvelő szerette, az biztos örülni fog egy jó túracipőnek, aláöltözetnek, pulóvernek vagy akár kabátnak. A futás is sok kiegészítőt igényel.. A jó cipő alap, de sokan megfeledkeznek a jó zokniról. Segít ugyanis meggátolni, hogy a futás közben a cipő kidörzsölje lábfeje kritikus részeit. A síelés sokszor költséges sport tud lenni. Egy felszerelés ugyanis botokból, lecekből, sisakból, síszemüvegből és ruhákból áll. A nagyobb biztonság érdekében nem árt gondolni a gerincvédőkre sem. Lehet még továbbá szó síléc táskákról, síbakancs táskákról, karbantartáshoz szükséges eszközökről vagy kiegészítőkről. Ha úgy dönt, hogy az itt felsoroltakból választana valakinek megfelelő ajándékot, nem árt tudni, milyen síelés szerelmese az adott személy. Az aláöltözet kicsinek és nagynak is jól jöhet. Az aláöltözet nem összevonható a téllel, mivel léteznek nyári, bambuszból készült változatok is.

A benne található ezüstionok lassítják a baktériumok szaporodását és csökkentik az izzadást és a vele járó szagokat. Azért jó nyáron viselni, mert a bambusznak köszönhetően tapintásra hűs érzetet kelt. Természetesen más sportokhoz is megtalálja a szükséges eszközt. Legyen szó  labdarúgásról, jégkorongról, görkorcsolyáról, kerékpározásról, kempingezésről, fitneszről, ütős sportokról, vízi sportokról, mászásról, golfról, küzdősportokról vagy balettről, itt megtalálja amire szüksége lehet. Az sem akadály, ha nem sport kedvelőnek szeretne ajándékot venni a fa alá. Számos téli sportcipő, hótaposó vagy fashion cipő érhető el a Sportisimo webáruházban. Természetesen nem csak téli cipőt tud vásárolni ebben a webáruházban. Attól sem kell tartania hogy a kifogásolnák az ajándékot a márka miatt, ugyanis Adidas, Skechers, New Balance, Alpine Pro, Geox és Loap cipők is szerepelnek a kínálatban. Ennél a webshopnál sem kell tartania attól, hogy nem sikerül eltalálni a méretet.

Advertisement

Ez a probléma egyszerűen megoldható a gyors és kényelmes visszaküldésnek köszönhetően. Egy szó mint száz, a Sportisimo segítségével az egész család számára beszerezheti a megfelelő ajándékot. Hogyan lehetne ezt úgy véghezvinni, hogy ne ürüljön ki a pénztárcája?  Szerencsére számos lehetőség közül választhat. Ilyen a kedvezményes kupon beváltása, a Tiplino által kínált “cashback”, ingyenes szállítás, Black Friday, Cyber Monday vagy leárazások.

Töltse a karácsonyi előkészületeket a Tiplinoval

A Tiplino.hu egy olyan hely, mely segíti, támogatja a vásárlókat a pénzspórolásban. Weboldalán közzéteszi a különböző webshopok által kínált kedvezményes kuponokat és egyes üzletekben lehetővé teszi a “cashback” pénz visszaszerzés lehetőségét is. Egy kattintással átléphet abba a webshopba, amelyben vásárolni szeretne. Fontos, hogy ha a “cashback” lehetőségével szeretne élni, regisztrálnia kell. Azért, hogy a lelke és pénztárcája is örvendjen a karácsony közeledtével, töltsön a Tiplinoval egy kis időt és spóroljon miközben költi a pénzt.

 

 

 

Advertisement

Partner hír

Zöldinfó

A fenntarthatóság, és egyben a fenntartható tanárképzés kulcsa is lehet az egyetemi Z-szak

Az Európában egyedülálló osztatlan természettudomány-környezettan tanárképzésre a végzős diákok mellett gyakorló pedagógusok, természettudományos diplomával rendelkező szakemberek is jelentkezhetnek.

Létrehozva:

|

Szerző:

Az ötéves, kifejezetten a Z generációt megszólító Z-szak különlegessége, hogy átfogó képet nyújt a természettudományokról, így a hallgatók nem csupán egy-egy tantárgyi területen szereznek szilárd szakmai tudást, hanem a biológiai, kémiai, fizikai és földtudományi tananyagok közötti összefüggésekkel is megismerkednek. 

Az Európában elsőként bevezetett képzésnek hat egyetem hét képzőhelye is helyet biztosít: 

A megoldáscentrikus, innovatív szemléletű képzés során a hallgatók a társadalmi felelősségvállalás és fenntarthatóság szempontjaival is megismerkednek. Nagy hangsúlyt kap a retorikai, művészeti, vizuális kommunikációs készségek fejlesztése is, ami növeli az itt szerzett diploma értékét. 

A pedagógiai kompetenciák fejlesztése viszont nem csak a lexikális tudás mélyítésében, hanem a készségek elsajátításában is megmutatkozik. A hallgatók környezetközeli, gyakorlatorientált oktatásban részesülnek, emellett kutatásokban vehetnek részt, valamint nemzetközi tapasztalatokat is szerezhetnek. Így az inter- és multidiszciplináris Z-szak segít teljes egységében, átfogóan megérteni a megtapasztalható természetet, ezáltal a jövő pedagógusai könnyeben tudják majd átadni diákjaik számára a természettudományos területek közötti összefüggéseket, feléleszteni bennük a természet szeretetét és erősíteni bennük a tanulmányokhoz elengedhetetlen kíváncsiságot.

A képzésre az érettségizők és a felsőoktatáson belüli szakváltást kereső diákok mellett gyakorló pedagógusokat, illetve természettudományos területeken szerzett mesterfokú diplomával rendelkező, tanítani vágyó szakembereket is várnak. Ebben az esetben a képzés időtartama (1–3 év) az előképzettségtől függ, középpontjában pedig az összevont természettudomány órához kapcsolódó ismeretek állnak. Ezen rövid ciklusú képzések a január végéig megjelenő felvételi póttájékoztatóban fognak először szerepelni.

Advertisement

Átalakuló tudásközpont

A Z-szak osztatlan önálló (szakpárt nem igénylő) tanárképes képzésnek helyet adó hat egyetem összefogása 2022 szeptemberében indította először a gyakorlati oktatásra alapozott képzést. A szakról további információk a megújult zeeszak.hu weboldalon találhatók, a portál betekintést enged a képzésben már részt vevő hallgatók tapasztalataiba is. 

Tovább olvasom

Ezeket olvassák

© 2022 zoldtrend.hu | Minden jog fenntartva!