Kapcsolatfelvétel

Zöld Energia

Hogyan térül meg a napelemes kiserőmű? Levezetjük részletesen!

Létrehozva:

|

Tudta, hogy a tapasztalatok alapján kevesebb, mint 10%, akinek sikerül felépíteniük a naperőművet és nyereséget termelni évtizedeken át?

A „Passzív Profit Napelemes Kiserőművel” Konferencia teltházas előadássorozat után az EU-Solar egy újabb nagy dobásra készül, azok számára, akik kiemelten fontosnak tartják napelemes erőmű nyereséges üzemeltetését. Segítünk Önnek, a napelemes kiserőmű üzleti tervének elkészítésében, levezetjük lépésről-lépésre és eláruljuk a nyereséges üzemeltetés titkait.

Emellett Most egy 500 000 Forint értékű ajándékkal készültünk Önnek!

Az előző teltházas előadássorozat után azzal a kéréssel fordultak hozzánk, hogy tartsunk egy olyan Konferenciát, mely csak és kizárólag a konkrét számokra épül. Azt kérték tőlünk, hogy mutassuk meg, hogy a gyakorlatban hogyan kell egy napelemes kiserőmű üzleti tervét megírni lépésről-lépésre.

Ők kérték, mi megszerveztük!

Garantáltan nem titkolunk el semmit! Sőt még egy 50 oldalas mintát is adunk, melynek segítségével kidolgozhatja napelemes kiserőművének üzleti tervét a legapróbb részletekig! Mivel a naperőmű egy teljes egészében profitorientált befektetés, ezért, ha a legjobb hozamra törekszik, akkor a tervezést különösen komolyan kell vennie! Tudjon meg mindent számadatot elsőkézből, a napelemes kiserőmű szakértőitől, akik jártasak a naperőmű tervezés, kivitelezés és üzemeltetés minden apró részletében. Ha minden részlettel tisztában van, több millió forintot tud megspórolni és még a napelemes erőmű lehetséges buktatóit is bemutatjuk Önnek. Az előadás után olyan gyakorlati tudás birtokában lehet, amellyel pontosan tudni fogja, hogy mire számíthat az elkövetkezendő 20 évben, nem érhetik váratlan meglepetések, mivel Ön is szakértővé válik.

Advertisement

Lássuk a bónuszokat:

Ajándékok, több mint 500.000 Ft értékben, mert nem csak egy jegyet kap tőlünk!

Legyen az Öné egy eddig sehol sem beszerezhető komplett csomag a napelemes kiserőmű beruházásához! Tehát 500 000 Ft értékű ajándékot kap jegye mellé.

Éljen a lehetőséggel még ma! Nézze meg a 100%-ban gyakorlatra épülő „Napelemes kiserőmű a számok tükrében” Konferenciánk programját, amit IDE kattintva már meg is tehet!

Csupán egy karnyújtásnyira van Öntől napjaink legjobb befektetési alternatívájának kulcsa. Maximalizálja „passzív jövedelmét”, mi segítünk!

Advertisement

Nézze meg legújabb Konferenciánk előadóit és programját IDE kattintva!

Hozzászólás küldése

A hozzászólás írásához bejelentkezés szükséges Bejelentkezés

Hozzászólás

Zöld Energia

Napelemekre és fűtéskorszerűsítésre is ingyen pénzt ad az állám!

Létrehozva:

|

Szerző:

A napelemes és fűtéskorszerűsítési program főbb szabályai változatlanok, 100 százalékos támogatást kaphatnak a háztartások.

Steiner Attila, a Technológiai és Ipari Minisztérium energetikáért felelős államtitkára egy szeptember 6-i sajtótájékoztatón azt jelentette be, hogy szinte önellátóvá válhatnak a lakossági napelemes pályázat résztvevői – írja a Portfolio. Mint elmondta, a program lehetővé teszi, hogy a becsatlakozók maguk termeljék meg az általuk elfogyasztott energia jelentős részét. Ez a rezsiszabályok módosításának tükrében sokaknak jó hír. A program első fordulója év végén zárult le. A második, egyben utolsó forduló a Fejér, Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Vas, Veszprém és Zala megyei csoportban, illetve a Baranya, Bács-Kiskun, Békés, Csongrád-Csanád, Somogy és Tolna megyei régióban november 28-án, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Nógrád és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyékben, valamint Budapest és Pest megyében december 5-én kezdődik.

0 Ft-os villanyszámla napelem rendszerrel. Kalkuláljon itt ingyenesen! (x)

A legfőbb szabályok változatlanok: olyan háztartások vehetnek részt, amelyekben az éves bruttó átlagjövedelem nem haladja meg 4 millió 850 ezer forintot, a sikeres pályázók pedig 100 százalékos támogatást kapnak. A pénzt napelem-telepítésére, illetve egy komplex csomagra lehet felhasználni, ez a napelemek mellett a fűtéskorszerűsítést, az akkumulátor-telepítést és a nyílászárócserét is tartalmazza. Előbbi kategóriára legfeljebb 2,9, utóbbira pedig maximum 11,3 millió forintos támogatás érhető el.

Steiner Attila szerint a pályázatok most fognak beérni, a téli időszakban pedig már csökkenteni tudják a háztartások földgázkitettségét. Az államtitkár hozzátette: az első körben 43 ezer benyújtott igényt kellett kiértékelni, a pályázatok feldolgozásával jól haladnak. Eddig 21 800 támogatói döntést hoztak, mintegy 89 milliárd forintnyi összeget utaltak ki, az érintett projektek megvalósítása már elkezdődött. Mint kiemelte: november végéig az összes pályázat értékelését befejezik. Bár az utóbbi hetekben láthatóan felgyorsult a döntéshozatal, a nagy érdeklődés jelentősen lelassította a folyamatot. A második ütem eredetileg régiótól függően szeptemberben vagy októberben nyílt volna meg, a feldolgozás elhúzódása miatt viszont a kezdést későbbre kellett halasztani.

Tovább olvasom

Zöldtrend a Facebookon

Címkék

Ezeket olvassák