Kapcsolatfelvétel

Vásárlási feltételek

Köszöntjük webáruházunkban!

Webáruházunkat a Smile One Pak Kft. (1172 Budapest, Demjén utca 17.) működteti.

Oldalunkon megrendelheti a legeredetibb Öco-Dizájn termékeket, melyet a megrendelést követő naptól számított maximum 5 munkanapon belül kiszállítunk Önnek Magyarország területén bárhová.

A Zöld Trend Öco-Dizájn termékeket forgalmaz a világ érdekességei közül. A legeredetibb és legzöldebb ötleteit mutatjuk be magazinunkon keresztül.

 

1. A vásárlás lemondása, elállási jog

1. A vásárlókat a 17/1999.(II.5.) számú kormányrendelet alapján megilleti az elállási jog, amit a rendelést követő 8 munkanapon belül érvényesíthetnek.

 

2. Rendelés és szállítás 

2.1 Rendelés és visszaigazolás:

2.1.1. A www.zoldtrend.hu weboldalon történő on-line rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot és tisztában van a rendelés menetével.

2.1.2. Elküldött megrendeléseddel kapcsolatban munkatársunk a megrendelésben megadott telefonszámon vagy e-mail címen felveszi Önnel a kapcsolatot a megrendelés megerősítése vagy esetleges pontosítása, valamint a megrendelés átvételével, illetve szállítással kapcsolatos információk megerősítése érdekében.

2.1.3. Fontos, hogy a megrendelés akkor jön létre, ha munkatársunk a megrendelést a megadott elérhetőségek egyikén visszaigazolja. Ennek hiányában a megrendelés érvénytelen.

 

2.2. Szállítási és átvételi lehetőségek:

2.2.1. Kiszállítás futárral, utánvéttel:

2.2.1.1. Az órákat a MPL (Magyar Posta Logisztika) szállítja az Ön által megadott címre. Célszerű olyan címet megadni ahol huzamosabb ideig tartózkodik napközben, 8.00-17.00 óra között. A kiszállítást a következő napon még egyszer megkísérli a Posta. Amennyiben akkor sem sikerül, akkor a hozzá legközelebb eső postahivatalban veheti át, amiről értesítést kap.

2.2.1.2. 1 db termék rendelésénél a kiszállítás díja utánvéttel bruttó 990.- Ft minden magyarországi címre.

2.2.1.3. Szállítási időtartam: A kiszállítás időpontja Budapesten és vidéken egyaránt a megrendelést követő naptól számított 5 munkanapon belül.

A vevő az átvételkor köteles az órát (órákat) tételesen és minőségileg ellenőrizni. Hiányossági reklamációkat ezt követően nem áll módunkban elfogadni.

 

2.2.2. MPL futárral és előreutalással: ha kifizeti (elutalja) előre a rendelése árát és a postaköltséget (990.-Ft) a bankszámlánkra Smile One Pak Kft. 64400044-30107078-11200013 Az utalás megjegyzés rovatába mindenképpen írja be a rendelése számát, vagy az termék nevét!

Az ajánlott, elsőbbségi postaköltség, 1 db termék esetén 990.-forint.

 

2.2.3. PostaPonton történő átvétel: lehetősége van, a rendelése leadásánál PostaPonton történő átvétel kiválasztásához. A Magyar Posta Zrt. és a Mol Nyrt. közti szerződés lehetővé teszi, hogy az Ön által megrendelt terméket Magyarország 54 db Mol Töltőállomásán átvegye, készpénzzel, vagy bankkártyával kifizessel.

A szerződött töltőállomások listáját az alábbi linken találja:

http://www.posta.hu/static/internet/download/USZ_1B_fugg_20121001.pdf

 

3. A vásárlás lemondása, elállási jog

3.1. A vásárlókat a 17/1999.(II.5.) számú kormányrendelet alapján megilleti az ellállási jog, amit a rendelést követő 8 munkanapon belül érvényesíthetnek.

 

4. Fizetés

4.1. Utánvét: Az átvételkor köteles vagy áru ellenértékét készpénzzel kiegyenlíteni (utánvét) a postásnak, ellenkező esetben a küldeményt nem veheti át. Az áru ellenértékéről számlát kap az átvételkor, amit a csomagban talál.

4.2. Előreutalással: bankszámlánkra elutalja a rendelése árát és az esetleges postaköltséget (990.-Ft 1 db vásárlása esetén), és ajánlott levélként kapja meg az órákat.

 

5. Személyes adatok védelme

5.1. Webáruházunk a felhasználókra vonatkozó adatokat bizalmasan kezeli. A rendelés során megadott információkat kizárólag az on-line rendeléssel kapcsolatosan használjuk, harmadik félnek azokat nem adjuk át. A szerverünkön rögzített látogatási adatok egyedül a vásárlási szokások megismerését szolgálják, ezeket az információkat kizárólag statisztikai adatgyűjtés céljából használjuk fel.

5.2. Az adatvédelmi elvek kialakításakor figyelembe vettük az 1992. évi LXIII. törvény előírásait a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, valamint az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során.

5.3.Elfogadom, hogy a webshop üzemeltetője a  Smile One Pak  Kft. (Budapest, 1172, Demjén utca 17) által a(z) https://zoldtrend.hu, felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerüljenek a PayU Hungary Kft. (1074 Budapest, Rákóczi út 70-72.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: felhasználónév, vezetékné v, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím.
Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a Tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.

6. Jogi és adatvédelmi nyilatkozat

6.1. A megrendelés elküldésével megrendelő hozzájárul ahhoz, hogy az általa szolgáltatott személyes adatokat a www.zoldtrend.huweboldalt üzemeltető Hung Média Kft. nyilvántartsa.

6.2. A Hung Média Kft. a nyilvántartott adatokat kizárólag saját marketing és statisztikai célok érdekében használja fel, azokat harmadik személy részére nem adja ki.

6.3. A megrendelő a megrendelés elküldésével kijelenti, hogy az általa szolgáltatott adatok a valóságnak megfelelnek.

6.4. Megrendelő tudomásul veszi, hogy nagyobb mennyiség megrendelése esetén a Hung Média Kft. a megrendelés teljesítését előleg fizetéséhez kötheti.

6.5. A megrendelés elküldésével megrendelő kijelenti, hogy a Jogi és adatvédelmi nyilatkozatban foglaltakat tudomásul vette, megértette, és azokat magára nézve kötelezőnek tekinti.

 

7. Garancia

7.1. WEWOOD® órájára a vásárlás napjától számított 24 hónapos időszakra adunk garanciát az alábbi feltételek szerint: Az egész világra kiterjedő WEWOOD® óra garancia az óra vásárlásának időpontjában fennálló anyag és gyártási hibákra terjed ki. A garancia csak a vásárlási bizonylat vagy a vásárláskor kapott számla bemutatásával érvényes. A garancia időszak során és a vásárlási bizonylat bemutatásakor Ön jogosult az esetleges gyártási hibák ingyenes javíttatására.

Amennyiben a javítással nem állítható helyre az óra normál használati állapota, vagy ha az Ön által vásárolt WEWOOD® óra már nem kapható, akkor garanciát vállalunk hasonló típusú/színű WEWOOD® órára való cserére. A WEWOOD garancia nem terjed ki az alábbiakra: normál elhasználódás vagy kopás, valamint víz vagy tűz okozta károsodás, elem élettartam, kristály, óratok, szíj/karperec, elvesztés vagy ellopás.

 

 

7.2. A fenti gyártói garancia

Független az eladó által esetleg nyújtott garanciától, amelyért teljes mértékben az eladó felel; nem érinti a vásárló eladóval szemben fennálló jogait illetve a vásárlót megillető esetleges törvényi jogokat.

8. Cégadatok

A Magazin üzemeltetője:

Cégnév: Hung Média Kft

Székhely: 6772 Szeged, Bokor utca 15.

Adószám: 24067421-2-06

Telefonszám: 0670.631.72.84

A Webshop üzemeltetője:

Cégnév: Smile One Pak Kft.

Székhely: 1172 Budapest, Demjén utca 17.

Adószáma: 14790663-2-42

Telefonszám: 0670.455.95.89

 

Hozzászólás küldése

A hozzászólás írásához bejelentkezés szükséges Bejelentkezés

Hozzászólás

Zöldtrend a Facebookon

Címkék

© 2022 zoldtrend.hu | Minden jog fenntartva!