Kapcsolatfelvétel

Szállítási feltételek

 

BELFÖLDI SZÁLLÍTÁS

A belföldi szállítás és kezelési költség teljes összege: 990.- forint. A szállítási idő, a lakóhelytől  függően, a csomag feladásától számított 1-3 munkanap. A csomag feladásakor e-mailben értesítünk. A kézbesítéskor aláírással kell igazolnod az átvételt.

NEMZETKÖZI ÉS EU SZÁLLÍTÁS

Postai úton: a teljes szállítási és kezelési költség 3500.- forint. A szállítási idő, a lakóhelyhelytől függően, a csomag feladásától számított 7–10 munkanap. A csomag feladásakor e-mailben értesítünk.

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

A megrendelt termékeke átvételére lehetőség van személyes átvételre is,melynek díja Ingyenes. Az átvétel helye: 1064 Budapest, Podmaniczky utca 43.   Nyitva tartás: hétfő – péntek 10 – 18 óráig. Abban az esetben, ha a megrendelt csomagot személyes átvételre kéri, lehetősége van kiválasztani a szállítási feltételeknél vásárlása közben. Sikeres vásárlás esetén válasz e-mailben küldjük Önnek a pontos címet, elérhetőséget és térképet az átadó ponthoz.

FIZETÉS

A vásárlást banki átutalással,bankkártyával vagy postai utánvéttel egyaránt fizetheted. A csomagot a fizetés tényleges beérkezését követően adjuk postára. Az eladó nem felel a szállítás vagy tárolás miatti esetleges késésekért.

A vásárlót terheli az adott országban érvényben lévő esetleges extra vám, adó, illetve szállítási díj megfizetése. Felhívjuk a figyelmedet, hogy a ZöldTrend.hu hoz visszatérített rendelések árát nem tudjuk teljes mértékben visszatéríteni, ha a címzett nem vette át a csomagot vagy visszautasította az extra díjak kifizetését. A visszaküldött áruért vásárlási utalványt kapsz.

2. A vásárlás lemondása, elállási jog

2.1. A vásárlókat a 17/1999.(II.5.) számú kormányrendelet alapján megilleti az elállási jog, amit a rendelést követő 8 munkanapon belül érvényesíthetnek.

A Webshop üzemeltetője:

Cégnév: Smile One Pak Kft.

Székhely: 1172 Budapest, Demjén utca 17.

Adószáma: 14790663-2-42

Telefonszám: 0670.455.95.89

Hozzászólás küldése

A hozzászólás írásához bejelentkezés szükséges Bejelentkezés

Hozzászólás

Zöldtrend a Facebookon

Címkék

© 2022 zoldtrend.hu | Minden jog fenntartva!